Независимо дали са малки или големи, сладки или кисели, родни или екзотични, всички червени плодове могат да бъдат съхранени като вкусни традиционни и нетрадиционни сладка, конфитюри, мармалади и желета с помощта на добавките за консервиране на Dr. Oetker! Тук ще откриете лесни и бързи рецепти за приготвяне на зимнина в домашни условия.
Кой не обича сутрини с аромат на току-що препечени филийки, намазани с малко масло и обилно покрити с домашен конфитюр? 🤔 Разнообразете тазгодишната зимнина и пригответе ягодов конфитюр или мармалад с аромат на лимон, портокал, канела, ванилия или ром и добавките за консервирана Гелфикс на Dr. Oetker. 🍓
Консервиране
Консервиране
Консервиране
Консервиране
Консервиране
Консервиране
Без значение дали като конфитюр, мармалад, или сладко, малките червени малинки са все така вкусни. А в комбинация с други плодове, малко мента или ванилена захар се превръщат в перфектното допълнение към неделните палачинки. 🍴🤤 Открийте много малиново вдъхновение тук.
Консервиране
Консервиране
Консервиране
Консервиране
Консервиране
Консервиране
Пригответе класически или гурме вишнев конфитюр и сладко с дъх на касис, кафе или канела и добавките за домашни конфитюри и мармалади Гелфикс на Dr. Oetker. 🍓
Консервиране
Консервиране
Консервиране
Консервиране
Консервиране
Пригответе конфитюр със сини сливи и всякакви комбинации от плодове - портокал, ябълки, сушени смокини, и Гелфикс. Готов за 5 минути.
Консервиране
Консервиране
Консервиране
Консервиране
Консервиране
Консервиране
Консервиране
Консервиране
Консервиране
Консервиране
Консервиране