Flag

Златен кайсиев конфитюр

около 5 буркана ((200 мл))
Леснa
20
Истинско богатство в бурканче – кайсиев конфитюр с ябълков сок
Състав
Приготвяне
Съвет за рецептата
Проверете степента на желиране като капнете една чаена лъжица от горещия конфитюр в охладена чинийка. Ако сместа се сгъсти, съответно желира, тогава и останалата част от конфитюра ще се желира в бурканите след охлаждане.
Съвет за рецептата
Краткото варене на конфитюра от кайсии с Гелфикс Екстра позволява да се запази златистия цвят на плодовете и едновременно с това да се желира достатъчно добре.
Съвет за рецептата
Използвайте винтови капачки, само така ще сте сигурни, че бурканчетата са затворени добре.
Съвет за рецептата
За още по-карамелов вкус може да замените кристалната бяла захар с кафява.
Picture -
Picture -
МОЛЯ, ОЦЕНЕТЕ ТАЗИ РЕЦЕПТА
Как ви се стори тази рецепта??

Свързани рецепти

Свързани рецепти

Последвайте Dr. Oetker