Измийте чушките, морковите, магданоза, карфиола, целината. Обелете лука. Нарежете морковите, зелените доматчета, карфиола, чушките, целината на малки парченца. Обелете и нарежете на шайби червения лук. Нарежете магданоза.
Напълнете бурканите с нарязаните зеленчуци.
Смесете съдържанието на пакетчето Пикант фикс с водата, оцета и захарта. Така получената марината сложете на огъня и я оставете да ври за 3 - 5 мин., като бъркате непрекъснато.
След като сместа заври, могат да се добавят допълнително оцет и захар според вкуса, който желаете да получите.
Залейте подготвените зеленчуци с горещата марината, разклатете бурканите добре и долейте марината, ако е необходимо. Затворете бурканите веднага.
Свързани рецепти
Консервиране
Консервиране
Консервиране