Разстелете бутертестото. Изрежете 10 бр. кръгчета за волованите с кръгъл ринг с диаметър 6.5 см. Със същия ринг изрежете още 10 кръгчета втората част за десертите, като по средата направете дупка с по-малък ринг с диаметър 4 см. Разбийте яйцето. Намажете основата по края с разбито яйце и поставете втората част от тестото с дупката отгоре. Така при печенето ще получите основата за десерта.
Преди да изпечете, намажете само горния ръб на тестото с разбито яйце и поръсете със захар. Надупчете основата с клечка, за да не се издуе прекалено при печенето.
Изпечете волованите в предварително загрята фурна на 190°С, докато се зачервят добре, около 25-30 минути. Оставете волованите да изстинат напълно, перди да ги напълните с крема.
Разбийте съдържанието на пакетчето Крем Оле банан с шоколад според указанията на опаковката. Поставете част крема в найлонов сладкарски пош и напълнете волованите до самия ръб.
Към останалия крем прибавете 100 мл охладена сметана и разбийте с миксер, докато стане по-плътен крем. Поставете го в пош със звездовиден накрайник и направете розичики върху крема.
Декорирайте с резен банан и парченца шоколад.
Свързани рецепти
Печене
Печене
Печене