Пригответе пудинга според указанията на опаковката, но с бадемовото мляко. След това в него разбъркайте сиропа от агаве и бадемовия мус. Директно върху повърхността на пудинга поставете фолио за свежо съхранение и оставете да се охлади.
Измийте, почистете и нарежете на четвъртини ягодите. Измийте боровинки и малините. Смесете плодове в купа и ги подсладете със сиропа от агаве.
В тиган с незалепващо покритие на средна температура без мазнина карамелизирайте бадемите със сиропа от агаве. Оставете бадемите да изстинат в чиния.
Разбъркайте изстудения пудинг с миксер на гладък крем и разпределете в шест десертни чаши. Отгоре добавете плодовете и карамелизираните бадеми. По желание украсете с мента.
Свързани рецепти
Десерти
Десерти
Десерти