Загрейте гофретника на най-висока степен.
В купа разбийте маслото на крем с миксер. Постепенно добавяйте захарта и солта, като разбърквате до получаването на хомогенна смес. Чукнете едно по едно яйцата като разбивате всяко на най-високата степен за около половин минута. Смесете брашнотос бакпулвера и съдържанието на пакетчето пудинг. Добавяйте брашното към яйчения крем постепенно като разбивате. Редувайте с млякото и водата. Накрая разбийте всичко с миксер на средна скорост.
Намалете гофретника на средна температура и намаслете. Поставете по две супени лъжици за всяка гофрета върху плочата. Печете до златисто. Сервирайте топли или охладени с пресни ягоди, сладолед или крем Оле.
Свързани рецепти
Печене
Печене
Печене