Почистете и измийте камбите. По-големите от тях оставете цели, а по-малките нарежете на парчета. Измийте и нарежете на малки главички карфиола и напълнете с тях по-големите камби. Подредете зеленчуците в предварително измитите и подготвени буркани.
Смесете съдържанието на пакетчето Пикант фикс с водата, оцета и захарта. Така получената марината сложете на огъня и я оставете да ври за 3 - 5 мин., като бъркате непрекъснато. След като сместа заври, могат да се добaвят допълнително оцет и захар според вкуса, който желаете да получите. Залейте подготвените зеленчуци с горещата марината, разклатете бурканите добре и долейте марината, ако е необходимо. По желание може да добавите клонки копър. Затворете бурканите веднага.
Свързани рецепти
Консервиране
Консервиране
Консервиране