В помощта на ножица/нож направете един разрез до центъра на всяка питка, за да можете да я прегънете на триъгълник след това.
Намажете едната половина на тортилата с доматен сос, а другата с майонеза/крем фреш. Наредете салама върху 1/2 от половината, покрита с доматен сос, другата 1/2 - ще остане покрита само с доматения сос.
Наредете с нарязаните на шайби чушки 1/2 от половината, покрита с майонеза/крем фреш, а другата половина - поръсете с настърганата моцарела. Повторете процеса по същия начин и за останалите три питки.
След това сгънете всяка четвъртинка върху следващата по посока на часовниковата стрелка, така че да получите форма на триъгълник.
Загрейте тигана без олио на среден огън и запечете тортила пиците за 4–6 минути от всяка страна до златистокафяво.
Свързани рецепти
Солена кухня
Солена кухня
Солена кухня