Застелете правоъгълна тава с хартия за печене. Върху нея очертайте 9 кръга с диаметър 8 см.
Разбийте белтъците с щипка сол на твърд сняг. Добавете жълтъка, захарта и Финес - аромат лимонови корички и продължете да разбивате с миксера на най-високата степен. Смесете брашното с бакпулвера и царевичното нишесте и ги разбъркайте на ниска скорост в сместа. Разпределете половината от пандишпановата смес върху очертанията на кръговете.
Печете 9 мин в средата в предварително загрята фурна на 200°C при горен и долен нагревател или при 180°C при горещ въздух.
Изтеглете изпечените блатове заедно с хартията за печене върху метална скара и оставете да се охладят.
Повторете процедурата с останалото тесто.
Във висок съд изсипете млякото и към него прибавете съдържанието на пакетчето Крем Оле. Разбийте с миксер първо на ниска степен, след това продължете на висока степен за 3 мин. Добавете крема сиренето и разбийте крем отново за кратко.
Сглобете тортичките като редувате блат, крем, блат, крем и завършите с крем.
Украсете с шоколадови мотиви.
Свързани рецепти
Печене
Печене
Печене