Flag

Торта с шамфъстък, малини и роза

10 - 12 парчета (/парченца)
Средно ниво на сложност
60
С пълнеж от млечен крем с бял шоколад и маскарпоне
Състав
Приготвяне
Съвет за рецептата
Много е важно всички съставки да бъдат с еднаква температура, най-добре около стайната. Извадете яйцата, маслото, млякото и всички други продукти от хладилника поне час по-рано.

За торта с диаметър 18 см (4 блата)
Ако имате две дълбоки форми (18 см), можете да изпечете четирите блата едновременно. Ако имате две формички, но са по-плитки, или имате една дълбока, пригответе сместа на два пъти.
Picture -
Picture -
МОЛЯ, ОЦЕНЕТЕ ТАЗИ РЕЦЕПТА
Как ви се стори тази рецепта??

Свързани рецепти

Свързани рецепти

Последвайте Dr. Oetker