Пресейте брашното и бакпулвера в купа. Добавете останалите продукти без малините. Разбийте всичко с миксер (с куки за тесто) за кратко на ниска, след това на висока степен за около 2 мин до получаването на гладко тесто. Разбъркайте внимателно малините в тестото с лъжица. Разпределете го в 12 хартиени формички замъфини и подредете върху тава. Поставете тавата в средата на предварително загрята фурна на горен и долен нагревател на 180°C или на горещ въздух на 160°C и печете 30 минути.
Извадете мъфините от формичките и поставете върху метална скара да се охладят.
Разточете марципана (съответно фондана) на кора с дебелина 2 мм плот и с помощта на формичкиизрежете сърца.Върху половината от сърцата поставете по една дървена клечка на 3-4 см от горната част на сърцето. Наложете друго марципаново сърце върху първото и леко притиснете, така че ръбовете на двете фигурки да прилепнат. Забодете сърцата върху мъфините.
Свързани рецепти
Печене
Печене
Печене