Приготвите специалния пудинг, както е описано на опаковката. Смесете пудинга със захарта и малко от млякото и разбъркайте. Долейте останалото мляко и сложете на котлона. Бъркайте непрекъснато, докато пудингът се сгъсти. След това свалете от котлона и прехвърлете в друг (студен) съд. Покрийте плътно със свежо фолио, за да не изсъхва.
Когато пудингът изстине напълно може да го разбиете с миксер, за да стане по-пухкав. Тази стъпка е по желание.
Пригответе си съд с диаметър около 20-23см. Натопете всяка бишкота в кафето с марсала за няколко секунди и подредете първия блат. Отгоре разпределете част от пудинг крема. Върху него отново напоени бишкоти. Повтаряйте, докато свършат продуктите. Отгоре поръсете обилно с какао и приберете в хладилник за няколко часа – една нощ.
Тази рецепта споделя с нас Елица Сърбева от кулинарния блог Cake and Pancake.
Свързани рецепти
Без печене
Без печене
Без печене