Смесете пудинга със захарта. Постепенно към тях добавете около 6 с.л. от кокосовото мляко и разбийте с миксер до гладкост. Оставете останалата част от млякото да заври, след което го свалете от котлона, прибавете пудинга и сметаната и разбийте за кратко.
Покрийте още горещата повърхност на пудинга плътно със стреч фолио, за да не се образува коричка. Оставете крема да изстине.
Запържете леко кокосовите стърготини в тиган с незалепващо покритие, без да добавяте никаква мазнина и внимавате да не загорят. Нека стърготините изстинат в чиния.
Измийте малините и ги пюрирайте заедно с пудрата захар. В десертни чаши редувайте два пласта от крем, малинова смес и кокосови стърготини. Приберете пудинга в хладилник за около час и сервирайте.
Свързани рецепти
Десерти
Десерти
Десерти