Смесете брашното, маслото и половината орехи. Прехвърлете ги в квадратна тавичка с размери 20х20 см. (Ако искате по-голяма коричка, сложете допълнително 1/2 ч.ч. брашно, 1/4 ч.ч. масло и 1/4 ч.ч. орехи).
Поставете в предварително загрята на 180 °C на фурна и печете в продължение на 15 минути. Извадете от фурната и оставете блата да се охлади.
Разбийте с миксер крема сиренето и пудрата захар. Разбъркайте и прибавете 1/3 от разбитата сметана. С този крем покрийте блата.
Пригответе пудинга според указанието на опаковката. Добавете пюрето от тиква и половината от останалата сметана. Покрийте върху първия крем.
Свързани рецепти
Печене
Печене
Печене