Разбийте маслото на най-висока степен на крем. Добавете захарта, бурбонската ванилова захар и крема Парадиз и разбийте всичко до получаването на гладко тесто. Добавете едно по едно яйцата като бъркате всяко на най-високата степен с миксера около 1/2 минута. Пресейте брашното с бакпулвера и содата в купа и след това го разбийте в сместа. Накрая объркайте начупения шоколад. С помощта на две чаени лъжички оформете около 35 сладки и ги притиснете, така че да се получи диаметър 6 см на разстояние 5 см една от друга. Печете в средата на предварително загрята фурна на 180°C при горен и долен нагревател или на 160°C при горещ въздух около 15 мин.
Издърпайте изпечените крекери заедно с хартията върху метална скара и оставете да се охладят.
Свързани рецепти
Печене
Печене
Печене