Подредете бисквитите вертикано на тавичкита, като започнете от единия край. Редувайте с бишкотите, докато покриете цялото дъно плътно с ред бисквити, ред бишкоти.
Сварете крема според указанието на опаковката. Залейте с крема, докато е още топъл, така че да покрие до върха всички бисквити. Приберете тортата в хладилника за няколко часа.
Загрейте сметаната в малка касерола на котлона, докато достигне точката на кипене, но не позволявайте да заври. Начупете шоколада друга купа и го залейте със сметаната. Оставете за 3-4 мин, докато шоколада се разтопи. Разбъркайте с помощта на телена бъркалка енергично, докато получите гладък и лъскав крем ганаш.
Изсипете го върху тортата равномерно и приберете отново в хладилника за няколко часа, най-добре за една нощ.
Готовата тортата нарежете на квадратни парчета и декорирайте с боровинки и мини бисквитки.
Свързани рецепти
Десерти
Десерти
Десерти