Загрейте в тенджера млякото, маслото, захарта и солта. Щом сместа кипне, сипете брашното и разбърквайте енергично, докато тестото стане на топка. Оставете го да се охлади и добавете яйцата едно по едно, като разбърквате с миксер. Прехвърлете тестото в пош.
В плитки тави с незалепващо покритие (или покрити с хартия за печене) оформете профитеролите и ги изпечете в предварително загрята на 200°C фурна за 15-20 мин. Оставете ги да се охладят.
Пригответе двата вида крем според указанията на опаковката (Оригинален пудинг Крем Брюле - с 500 мл прясно мляко и 40 г захар и Крем Оле Банан с шоколад - с 400 мл прясно мляко). Напълнете с кремовете поотделно профитеролите.
Разтопете шоколадовата глазура според указанията на опаковката и декорирайте сладките.
Свързани рецепти
Печене
Печене
Печене