Запечете кедровите ядки до златисто в тиган с незалепващо покритие. Оставете да изстинат и ги накълцайте. Нарежете сушените кайсии на ситно.
Разбийте маслото на крем с миксер. Прибавете пресятата пудра захар с ванилената захар и ги разбъркайте до получаването на гладка маса. След това добавете есенцията, ликьора и настъргания шоколад и разбъркайте. Накрая омесете кедровите ядки и сушените кайсии в сместа и оставете за един час в хладилник.
С помощта на чаена лъжичка вземете малко от сместа и с напрашени с пудра захар ръце оформете топчета с големината на орех. Накрая ги оваляйте в какаото. Съхранявайте трюфелите на студено.
Свързани рецепти
Десерти
Десерти
Десерти