Разтопете маслото и тъмния (черен) шоколад в тенджера на слаб огън, като внимавайте сместа да не заври. Разбийте яйцата, захарта и ваниловата захар на пухкав крем в купа, като добавяте яйцата едно по едно.
Пресейте пшеничното брашно, какаото и бакпулвера. Внимателно разбъркайте шоколадовото масло в тестото и добавете нарязания шоколад (бял, млечен и тъмен). Разпределете тестото във формичките за мъфини и печете във фурна на 180°C с включен вентилатор за 15-20 минути.
Оставете мъфините да изстинат върху решетка.
Разбийте сметаната и ваниловата захар на крем. Добавете няколко капки червена хранителна боя, за да придадете на крема розов цвят.
Прехвърлете крема в пош и намажете мъфините. Поръсете ги със захарните поръски.
Свързани рецепти
Печене
Печене
Печене