В голяма купа разбийте яйцата и кокосовата захар с телена бъркалка. Добавете разтопеното масло, меда и есенцията ванилия. В отделна купичка смесете оцета и содата и ги добавете към сместа. Следва брашното, канелата и портокаловите корички. Разбъркайте сместа с шпатула, а след това омесете меко тесто с ръце.
Оформете топчета с длани, като ги притиснете да се слепнат леко във форма на бисквита. Разпределете на разстояние едно от друго в тава, покрита с хартия за печене. Изпечете в загрята на 180 градуса фурна с вентилатор за 11-12 минути. Оставете да се охладят преди да нанесете глазурата.
Разтопете шоколада на водна баня и нанесете на всяка половинка от меденките. Подредете върху дъска, покрита с хартия за печене и поръсете с цветни поръски. Оставете на стайна температура докато шоколадът се втвърди.
Свързани рецепти
Печене
Печене
Печене