Разбийте яйцата, добавете млякото, солта, пудинга и подправките. Загрейте сместа на котлона и разбърквайте на умерен огън, докато се получи гъст крем. Свалете от огъня, добавете студеното масло на кубчета и разбъркайте. Добавете меда, разбъркайте и оставете настрана.
Сложете в купа брашното, маслото и захарта. Намачкайте с ръка или използвайте миксер, докато се получат маслени трохи. Загрейте котлона на умерен огън и на сух тиган изпечете на няколко пъти сместа и разбърквайте. Извадете и можете да сглобите тортата.
Поставете фолио във форма за печене с диаметър 16 см. Сложете ред крем, ред трохи, ред крем, ред трохи и завършете с трохи. Оставете в хладилник да стегне за поне 5 часа или за цяла вечер. Запечете шепа филирани бадеми на сух тиган и декорирайте. Парчетата са ронливи, но това не бива да ви притеснява
Свързани рецепти
Без печене
Без печене
Без печене