Разбийте втвърденото масло на най-висока степен на крем. Добавете кубчетата марципан, захарта, бурбонската ванилова захар и солта и разбийте всичко до хомогенност. Омесете брашното за кратко, оформете тестото руло (с диаметър около 2,5 см) и оставете в хладилника, докато се втвърди.
След това нарежете рулото на филийки с дебелина ½ см и ги подредете върху застлана с хартия за печене тава. Печете в средата на предварително загрята фурна на 180°C при горен и долен нагревател или на 160°C при горещ въздух около 10 мин.
Издърпайте изпечените бисквитките заедно с хартията върху метална скара и оставете да се охладят.Разбъркайте шипковия мармалад до гладкост. Намажете две по две бисквитките и притиснете леко.
Свързани рецепти
Печене
Печене
Печене