Отделете 25 г бадеми за декорация настрана, начупете останалите бадеми на ситно и запечете до златисто в сух тиган с незалепващо покритие. Пригответе кафето и го смесете с ликьора. В купа смесете сладкото от боровинки с есенцията лимон.
Подредете катучините в правоъгълна чиния и го полейте със сместа ликьор и кафе. Разпределете развномерно сладкото върху катучините.
Пригответе крема Тирамису Dr. Oetker като го разбиете 3 мин с миксер но само с 200 мл прясно мляко и без сметана. В купа разбийте маскарпонето, бурбонската ванилова захар и печените бадеми и накрая объркайте крема тирамису. Разстелете крема развномерно върху боровинковото сладко. Оставете тирамисуто около 2 часа в хладилник. Преди сервиране поръсете с какао и отделените бадеми.
Свързани рецепти
Печене
Печене
Печене