Изпържете канелоните в добре загрято олио. Оставете върху салфетка да се изцеди добре.
За да приготвите крема, разтворете пудинга в 200 мл прясно мляко, добавете захарта. Загрейте останала част от млякото. Прибавете разтворения пудинг и бъркайте на умерен огън. Гответе до сгъстяване и готовност. Свалете от огъня, покрийте с фолио и оставете да се охлади.
Разбийте с миксер на сняг сладкарската сметана. Прибавете сметаната към охладения пудинг. Сложете крема в сладкарски пош и напълнете канелоните.
Оставете за 1 час за поемат от крема и сервирайте. Ако ги оставите по-дълго да престоят с крем (около 4-5 часа), ще станат меки и ще загубят хрупкавостта си.
Съхранявайте в хладилник.
Свързани рецепти
Десерти
Десерти
Десерти