Напълнете чаша с вода и я сложете във фризерa за 20 мин. Водата трябва да е ледено студена. Разстопете шоколада на водна баня. Напълнете разтопения шоколад в пош. Задръжте върха на торбичката под водата и изцедете шоколада. Оставете клонката във водата за около 10 сек, извадете я и я оставете да изсъхне за 5 мин, преди да украсите желания десерт.
Разтопете шоколада на водна баня и го разпределете върху хартия за печене. Разстелете го с шпатула, така че слоят да е еднакво тънък. Оставете шоколада да се охлади малко. Не трябва да е напълно студен (проверете шоколада, ако не остават пръстови отпечатъци по повърхността му при натиск, значи е готов). С форми за сладки изрежете желаните фигурки и декорирайте с тях любимите ви коледни десерти
Свързани рецепти
Украси
Украси
Украси