Обелете ананаса, отстранете твърдата му сърцевина и нарежете половината на малки кубчета. Нарежете нара осминки и изронете зрънца от всяко парче. Разбъркайте кубчетата ананас, зрънцата нара с ванилената захар. Смесете портокаловия сок с ликьора. Разпределете кантучините в стъклени чашки и полейте с портокаловия сок. Разпределете отгоре плодовете.
Смесете сиренето маскарпоне, изварата, млякото, захартаи Финес – аромат портокалови корички и разпределете сместа върху плодовете. Оставете десерта в хладилника за около час.
Подгответе шаблон звезда с размера на чашата. Преди сервиране го наложете и поръсете с какао върху маскарпонения крем, за да се получи звезда.
Свързани рецепти
Десерти
Десерти
Десерти