В купа смесете всички продукти за пълнежа и разбийте с миксер около 2-3 минути, докато се получи гладка смес.
С помощта на лъжичка направете малки купчинки от сместа върху тава, постлана с хартия за печене. Трябва да получите около15 бройки. Поставете тавата във фризера за 2-3 часа.
Междувременно пригответе тестото.
В голяма купа разбийте с ръчна бъркалка двата вида захар и разтопеното на водна баня масло, докато се смесят добре (може да останат няколко малки бучки от кафявата захар, това не пречи).
Добавете ванилията и яйцето и разбъркайте до гладкост. Постепенно прибавете брашното, какаото, пудинга и бакпулвера, като разбърквате леко с дървена лъжица, докато се поемат и се образува меко тесто.
Накрая добавете парченцата шоколад и отново разбъркайте леко, за да се разпределят равномерно из тестото.
Покрийте купата с фолио за свежо съхранение и оставете тестото за около 30-60 минути в хладилника (може и повече, но в такъв случай е желателно да го извадите 10 минути, преди да започнете да приготвяте сладките).
Когато тестото е охладено, а крема сиренето - замразено, започнете да отделяте парченца от тестото. Разстелете ги в ръката си и направете форма на кладенче. Сложете вътре един от замръзналите пълнежи и покрийте добре с друго парче тесто. Направете топка и я поставете върху голяма тава, покрита с хартия за печене.
Продължете процеса, докато изразходвате цялото тесто и всички пълнежи. Нареждайте сладките на поне 5 см една от друга, за да не се залепят при печенето. Когато тавата се запълни, поставете я в хладилника за 10 минути, преди да я сложите във фурната.
Печете сладките 10-15 минути или докато ръбовете им станат леко твърди, докато горната част е все още мека.
Изчакайте ги да се охладят за 10-15 минути, преди да ги сервирате.
Съхранявайте ги до седмица в плътно затворена кутия в хладилника.
За още идеи може да посетите блог Dani`s Cookings
Свързани рецепти
Печене
Печене
Печене