Загрейте предварително фурната на 180 °C. Намажете бутер тестото с хранителната боя с помощта на четка и оставете тестото да се размразява за прибл. 5 минути. Нарежете 10 ленти бутер тесто и от всяка лента разрежете 5 мини правоъгълника за всяко от 10-те цветя.
Притиснете плътно по-късите краища на всеки правоъгълник и подредете получените конусчета в кръг плътно едно до друго, за да оформите 5 венчелистчета на цветето. Печете ги на средния рафт на фурната в тава, покрита с хартия за печене, за около 25 минути до златистожълто.
Разбийте 2 с.л. мляко с пудинга и захарта до гладкост. Сложете останалото мляко да заври в малък съд на среден огън. Добавете пудинга и гответе на среден огън за прибл. 30 сек. Отстранете крема от котлона, оставете го да се охлади за кратко, напълнете го в пош и шприцовайте пудинг в центъра на всяко бутер цвете. Оставете крема да изстине.
Намажете с четка всяко цветче с тънък слой сладко от кайсии. Измийте малините. Разбъркайте малиновия конфитюр до гладкост и поставете малко от него в центъра на всяко цвете. Отгоре поръсете с пресни малини и пудра захар и поднесете.
Свързани рецепти
Печене
Печене
Печене