Загрейте фурната до 160°С. В купа поставете бисквитите и ги начупете, докато станат на трохи. Прибавете разтопеното масло и меда, разбъркайте добре. Поставете от сместа в огнеопорни купички и я притиснете добре към дъното.
В голяма купа разбийте крема сиренето, за да стане гладко. Прибавете яйцата, меда, есенцията ванилия, сметаната и пудинга, разбийте с миксера, докато всичко се смеси добре. Изсипете пълнежа за чийзкейка върху бисквитената основа във формичките. Загладете сместа.
Поставете формичките в съд удобен за печене и налейте в него гореща вода малко над средата им. Печете за 30 до 40 минути или докато кремът стегне. Извадете чийзкейка от фурната и оставете да се охлади напълно. Преди сервиране, поръсете по 1 супена лъжица захар отгоре върху всеки охладен чийзкейк. С помощта на готварска горелка карамелизирайте захарта и сервирайте.
Свързани рецепти
Десерти
Десерти
Десерти