В 600 мл прясно мляко разтворете пудинга и пудрата захар, след което сложете сместа на котлона. При излизане на пара започнете да бъркате непрекъснато, докато заври и варете 5 мин. Важно е да бъркате постоянно, за да не загори. Свалете от котлона и продължете да бъркате (внимавайте да не се сгъсти прекалено, тъй като изстине крема се сгъстява допълнително). Покрийте повърхността с домакинско фолио за свежо съхранение (това действие се извършва, за да предпази от образуване на кора по повърхността на крема) и оставете да се охлади.
След като се охлади, махнете фолиото и разбийте с пасатор крема.
Потопете бисквитите в прясното мляко за секунда, след което сложете супена лъжица от пудинга върху една бисквитка и слепете с друга. Оставете крема да се стегне.
През това време смесете маслото и пудрата захар и разбийте с миксер до получаването на гладък крем.
След като пудинга между бисквитите е стегнал, намажете с масления крем всички странни на бисквитите и оваляйте в предварително смлените ядки. Направете това със всички слепени бисквити. Оставете бисквитите в хладилника за поне 2 часа.
Свързани рецепти
Десерти
Десерти
Десерти