Смесете Специалния пудинг за бисквитена торта със захарта и прясното мляко и разбърквайте. Сложете на котлона , като разбърквате, за да не загори. След като кипне, намалете котлона на средна степен и варете за 5 минути при непрекъснато бъркане. Охладете пудинга. Може да го прехвърлите в друг съд и да го охладите с помощта на вода и лед, за да не чакате дълго. Покрийте съда, в който е пудингът, за да не образува коричка.
Смесете заквасената сметана и сиренето маскарпоне, разбийте добре с миксера, добавете есенцията ванилия и охладиния пудинга. Разбъркайте и кремът е готов.
Подгответе си форма с ринг (диаметър 18 см). Потопете бисквитите в студено прясно мляко и покрийте дъното на ринга с тях. Отгоре им сложете от крема, малко сладко от боровинки, пак бисквити, крем, сладко от боровинки и завършете с крем. Охладете за 12 часа в хладилник. Отгоре украсете с плодове по избор.
Свързани рецепти
Торти
Торти
Торти