Пригответе пудинга за бисквитена торта по указанията на опаковката, но само с 800 мл мляко. Оставете леко да изстине. Разбийте с дървена лъжица маскарпонето в отделна голяма купа. Прибавете ароматния алкохол (ако слагате) и разбъркайте. Прибавяйте порции от крема при маскарпонето и бъркайте с шпатула, докато сместа се изглади, преди да добавите нова порция крем.
Сипете кафето в плитка купа. Потапяйте бисквитите една по една в кафето и ги подредете в правоъгълен съд, в който свободно да се съберат 4 реда по 3 бисквити. Отгоре сипете една трета от крема. Поръсете с какао. Повтаряйте, докато свършите продуктите. Можете да завършите с крем, или да добавите най-отгоре още един ред потопени в кафе бисквити. Накрая поръсете тортата с какао и приберете в хладилник за 4 часа или една нощ.
Свързани рецепти
Десерти
Десерти
Десерти