Смесете брашното, пудрата захар и пудинга, добавете есенцията и накрая маслото. Започнете да претривате сместа с помощта на пръстите си. Претривайте, докато тестото започне да се събира в топка.
Щом се оформи топка тесто, увийте я в прозрачно фолио и я приберете в хладилника за около 40 мин. След това извадете тестото, омесете го леко, разточете го на кора с дебелина 6 -7 мм върху набрашнен плот и изрежете кръгчета.
В центъра на всяко кръгче изрежете по още едно по-малко кръгче, за да се образуват венчета. С вилица направете шарки по венчетата.
Поставете ги в тава с хартия за печене и печете в загрята на 190 градуса фурна до леко порозовяване. Още топли оваляйте във ванилена захар и захар с канела.
За още идеи може да посетите блог Тортичка
Свързани рецепти
Печене
Печене
Печене