Пригответе пудинга по указанията на опаковката. Разсипете половината горещ пудинг в купа и покрийте с домакинско фолио, за да избегнете образуването на коричка. Объркайте кафето в останалият пудинг до пълното му разтваряне и покрийте с домакинско фолио. Оставете двете купи с пудинг да се охладят. Начупете шоколада на малки парченца, напълнете го в здрава полиетиленова торбичка и я затворете добре. Поставете шоколада да се разтопи на водна баня при слаб огън. След това отрежете единия ъгъл на торбичката, украсете стените на четири стъклени чашки и ги поставете в хладилника, за да се втвърди шоколадът. Разбъркайте в охладения пудинг ликьора Амарето. Разпределете крема в украсените чашки, редувайки двата пудинга и поднесете с бисквитка.
Свързани рецепти
Десерти
Десерти
Десерти