“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Карамелен пудинг с шоколад и бадеми

Експлозия от аромати на карамел и канела с вкус на шоколад, ванилия, поръсени с хрупкавибадеми

4 порции (/дози)

изисква малко опит 40 Minutes

Съставки

Съставки

за рецептата Карамелен пудинг с шоколад и бадеми

Крем-пудинг:

2 пак. Oригинален пудинг карамел Dr.Oetker
120 г захар
800 мл прясно мляко
200 г сметана (течна сладкарска ) (течна сладкарска )

Хрупкави бадеми:

50 г бадеми (накълцани) (накълцани)
80 г захар
1 пак. захар с канела Dr.Oetker

Шоко-тофи заливка:

125 г захар
200 г сметана (течна сладкарска ) (течна сладкарска )
1 пак. бурбонска ванилова захар Dr.Oetker
35 г масло
10 г сол
75 г кувертюр

Приготвяне

Приготвяне

1

Крем-пудинг

Смесете млякото със сметаната. Смесете съдържанието на пакетчетата пудинг с 6 с.л. от млечната смес. Останалата смес сложете да заври заедно със захарта. След като заври добавете на тънка струя сместа с пудинг. Сложете отново на тихогън да заври като бъркате непрекъснато, докато се сгъсти. Изплакнете формичките за пудинг със студена водаи ги напълнете с горещия пудинг.След това оставете ги мин. 4 часа да се охладят.

2

Хрупкави бадеми

В сух тиган с незалепващо покритие запечете на средна температура бадемите със захарта и захарта канелата до златисто. Изсипете ги върху хартия за печене и ги оставете да се охладят.

3

Шоко-тофи заливка

Карамелизирайте захартав тенджера на средна температура. Свалете тенджерата от котлона и добавете сметаната. Върнете на котлона и варете, докато се получи гъста смес. Добавете останалите съставки и бъркайте, докато се разтворят.

4

Сервиране

Отделете внимателно коричката на добре втвърдения пудинг с върха на нож от стените на формата и обърнете върху десертни чинии. Залейте с горещия шоколадов сос и поръсете с бадемите.

Използвани продукти Dr.Oetker

За повече информация кликнете върху продукта

Топ 10 Рецепти Най-новите рецепти
1.
1.