“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Как да избегнем образуването на коричка върху пудинга?

Полезен съвет

За да избегнете образуването на коричка върху пудинга, поставете домакинско фолио върху формичките с горещ пудинг, докато се охладят. Така пудингът ще придобие кремообразна консистенция.
Ако обаче възнамерявате да извадите пудинга от формата му, тогава не покривайте с фолио, защото при покриването пудингът ще придобие кремообразна консистенция, а не "желирана". Върху повърхността на пудинга ще се образува коричка. Тя ще е основата, върху която ще задържи пудингът и ще запази формата си.