Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.
Пригответе масленото тесто за сладки според избраната рецепта. Добавете към половината смес малко какао Dr. Oetker и омесете добре.
Оформете част от свелото и част от тъмното тестото на руло със дължина 20 см и поставете двете рула едно до друго върху леко набрашнена повърхност. Притиснете едно в друго. Разточете с точилка от средата към краищата на рулата до получаването кора с дебелина 2 мм. С различни формички за сладки изрежете мотиви едновременно от двете теста настрани, по дължина и т.н., така че линиите да са в различни посоки. Поставете изрязаните сладки върху застлана с хартия за печене тава. Останалата част от светлото и тъмното тесто оформете отново по отделно и повторете. Украсете изпечените и охладени сладки със захарни шрифтове Dr. Oetker.
Използвайте тъмна глазура и цветове върху бялата половина от сладката и светла глазура и цветове върху тъмната част, за да получите по-интересен ефект.
Um die volle Funktionalität dieser Seite nutzen zu können, ist die Zustimmung von Cookies an dieser Stelle zwingend erforderlich. Falls Sie sich näher über unsere platzierten Cookies auf Ihren Geräten informieren möchten, dann besuchen Sie gerne auch unsere Cookies-Seite. Vielen Dank für Ihr Verständnis.
> Zur Cookies-Seite