Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.
За по-богат вкус и интересен вид направете двуцветна глазурата за дребните сладките. В част от приготвената захарната глазура объркайте прецеден червен конфитюр (напр. малинов, ягодов, боровинков) и го напълнете в полиетиленово пликче. С нож или шпатула намажете цялата повърхност на сладките с бялата глазура. Отрежете едното ъгълче на полиетиленовото пликче, пълно с червената глазура и шприцнете две продълговати линии в средата и с клечка за зъби изчертайте малки клонки. Оставете глазурата да се втвърди.
За да глазирате с червено дребните сладки, отделете в малко пликче бяла глазура и смесете останалата глазура с червен сладкарски цвят Dr. Oetker. Намажете с получената червена глазура сладките и украсете краищата им с бялата глазура.
Um die volle Funktionalität dieser Seite nutzen zu können, ist die Zustimmung von Cookies an dieser Stelle zwingend erforderlich. Falls Sie sich näher über unsere platzierten Cookies auf Ihren Geräten informieren möchten, dann besuchen Sie gerne auch unsere Cookies-Seite. Vielen Dank für Ihr Verständnis.
> Zur Cookies-Seite