“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Зарчета от пудинг

Лесен и много елегантен шоколадов десерт за посрещане на гости

около 4 парчета /парченца

лесно става 40 Минути

Съставки

Съставки

за рецептата Зарчета от пудинг

Продукти:

100 г захар
700 мл прясно мляко
2 пак. Премиум Пудинг с белгийски шоколад Dr.Oetker

Допълнително:

10 г кокосови стърготини
10 г бадеми (смлени или лешници)
10 г тъмен шоколад (настърган)
10 г какао Dr.Oetker

Приготвяне

Приготвяне

1

Подготовка:

В тиган с незалепващо покритие без мазнина запечете бадемите (лешниците) и кокоса до златисто кафяво. Изплакнете със студена вода правоъгълна тава (23 х 17 см).

2

Приготвяне:

Пригответе двата пудинга Гала според указанията на опаковката, но само със 700 мл мляко. Разстелете пудинга равномерно в тавата и веднага го покрийте, още горещ с домакинско фолио, за да не се образува коричка. Оставете го да се охлади.

Обърнете тавата с охладения пудинг върху кухненска дъска и го нарежете на кубчета с размери 2 х 2 см. По ваш вкус оваляйте внимателно кубчетата в ядките, шоколада, кокосови стърготини или какао.