Flag

Ванилов крем с маскарпоне и боровинки

about 6 порции (/дози)
Леснa
20
Ванилова нежност и боровинкова свежвест съчетани с ядки, плод и маскарпоне
Състав
Приготвяне
Съвет за рецептата
Поднесете десерта добре охладен.
Picture -
Picture -
МОЛЯ, ОЦЕНЕТЕ ТАЗИ РЕЦЕПТА
Как ви се стори тази рецепта??

Свързани рецепти

Свързани рецепти

Последвайте Dr. Oetker
Picture - Hero image

Състав

Продукти
1 пак.Oригинален пудинг ванилия Dr.Oetker
50 гзахар
500 млпрясно мляко
125 гмаскарпоне
50 гбадеми филирани
300 гборовинки
Picture - Oригинален пудинг ванилия Dr.Oetker
1

Приготвяне

Пригответе пудинга според указанието на опаковката с прясното мляко и захарта. След това разбъркайте маскарпонето в горещия пудинг. Покрийте крема с домакинско фолио, за да не хване коричка. Оставете пудинга да се охлади.


В тиган с незалепващо покритие без мазнина запечете филираните бадемите до златисто и ги оставете да изстинат. Измийте и почистете боровинките.


Напълнете чашите, като редувате пудинг, боровинки, бадеми, пудинг и на края боровинки, бадеми.

Съвет за рецептата

  • Поднесете десерта добре охладен.