“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Трио Иглу

Три вкуса в уникален десерт

около 4 порции /дози

изисква малко опит 40 Минути

Съставки

Съставки

за рецептата Трио Иглу

Продукти:

1 пак. Oригинален пудинг ягода Dr.Oetker
1 пак. Oригинален пудинг ванилия Dr.Oetker
1 пак. Oригинален пудинг шоколад Dr.Oetker
1,20 л. прясно мляко
8 с.л. захар
1 бр. банан
около 20 - 25 мл сок (лимонов)

Приготвяне

Приготвяне

1

Приготвяне:

Приготви пудинга шоколад с 300 мл прясно мляко и 3 с.л. захар според указанията върху опаковката и по същия начин – пудинг ягода, но само с 400 мл прясно мляко и 3 с.л. захар.

Последния пудинг ванилия свари с 500 мл мляко и 2 с.л. захар според стъпките на опаковката и го излей в предварително изплакната със студена вода купа (с 18 см диаметър и дълбочина 10 см). В центъра на ваниловата смес внимателно налей иготовия пудинг ягода.

Нарежи банана на тънки шайби, полей ги с лимоновия сок, за да не потъмнеят и ги объркай в шоколадовия пудинг. Получената смес налей в центъра на купата върху ягодовия пудинг.

Получения десерт остави за 4 часа в хладилника.

След това отдели ръбчетата на десерта и гообърни в голяма тортена чиния. Ако пудингътсе отделя трудно от стените, потопи съда за кратко в съд с гореща вода.

Украси по желание със счукани ядки (орехи, бадеми и др.) и резенчета плодове.