“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Плодово-ванилов пудинг с подсладител

Съставки

Съставки

за рецептата Плодово-ванилов пудинг с подсладител

За плодов пудинг:

1 пак. Oригинален пудинг ванилия Dr.Oetker
300 мл нектар (кайсиен)
200 мл сок (ябълков)
5 мл подсладител (течен)

За млечен пудинг:

1 пак. Oригинален пудинг ванилия Dr.Oetker
500 мл прясно мляко (1,5% масленост)
2 ½ мл подсладител (течен)

Допълнително:

250 г ягоди

Приготвяне

Приготвяне

1

Плодов пудинг:

Объркайте съдържанието на пакетчето пудинг с 6 с.л. сок до хомогенност. Сложете останалият сок с подсладителя да заври. След това свалете от огъня и объркайте с получената смес. Върнете отново да ври за около 1 мин. при непрекъснато бъркане. Покрийте горещия плодов пудинг с домакинско фолио и оставете настрана.

2

Млечен пудинг:

Объркайте съдържанието на пакетчето пудинг с 6 с.л. мляко до хомогенност. Сложете останалото мляко с подсладителя да заври. След това свалете от огъня и объркайте с получената смес. Върнете отново да ври за около 1 мин. при непрекъснато бъркане. Полученият плодов пудинг се оставя настрана.

Разбъркайте добре все още топлия плодов пудинг и го разпределете в добре изплакнати със студена вода формички. Поставете с върха надолу ягодите, след което допълнете формичките с с млечния ванилов пудинг. Оставете десерта да се охлади за 3-4 ч. в хладилник. След това обърнете формичките с пудинг върху десертна чинийка и украсете с останалите ягоди.