“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Плодова сангрия

Съставки

Съставки

за рецептата Плодова сангрия

Продукти:

700 мл вино (розе)
700 мл лимонада с грейпфрут (смес от сок от грейпфрут и лимон с кафява захар)
250 мл сок (портокалов)
50 мл ликъор (портокалов)
1 пак. бурбонска ванилова захар Dr.Oetker
½ бр. портокал (настъргана кора)
250 г компот (половинки праскови)
1 бр. лимон

Приготвяне

Приготвяне

1

Приготвяне:

Смесете виното, лимонадата, сока и ликьора в голяма кана. Разбъркайте ваниловата захар и портокаловите корички. Нарежете на кубчета отцедените половинки праскови. Измийте лимона под гореща вода и нарежете на филийки. Добавете плодовете в сангрията и оставете да се охлади в хладилника за около 2 часа.