“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Мраморен пудинг

Съставки

Съставки

за рецептата Мраморен пудинг

Продукти:

1 пак. оригинален пудинг ванилия Dr.Oetker
500 мл прясно мляко
40 г захар
1 пак. оригинален пудинг шоколад Dr.Oetker
500 мл прясно мляко
50 г захар

Приготвяне

Приготвяне

1

Приготвяне:

Пригответе двата пудинга според указанието на опаковката.

Изплакнете формичките за пудинг със студена вода. След това ги напълнете до половината с добре разбъркания ванилов пудинг и допълнете с шоколадовия пудинг. Потопете една супена лъжица в средата на всяка формичка и завъртайки, я извадете. Така ще постигнете желания мраморен ефект. Оставете пудинга най-малко 3 часа в хладилника, за да стегне.

Отделете внимателно коричката на добре втвърдения пудинг с върха на нож от стените на формата и обърнете върху десертни чинии. По желание може да поръсите десерта с какао или шоколадов чипс.