“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Мини-шарлотки с мента

Класическа ванилия, плътен шоколадов вкус и ментова свежест

about 6 порции (/дози)

лесно става 20 Minutes

Съставки

Съставки

за рецептата Мини-шарлотки с мента

формички за пудинг:

Продукти:

22 бр. шоколадови блокчета с мента (напр. After Eight) (напр. After Eight)
2 пак. Oригинален пудинг ванилия Dr.Oetker
850 мл прясно мляко
80 г захар

Приготвяне

Приготвяне

1

Подготовка

Отделете 12 от шоколадовите блокчета, а останалите разтопете на водна баня.

2

Приготвяне

Пригответе двата пудинга според указанието на опаковката, но с 850 мл мляко и 80 г захар. Половината от готовия пудинг разпределете в шестте изплакнати със студена вода формички. Към другата половина добавете разтопения шоколад и разбъркайте добре. Допълнете формичките с шоколадовия пудинг. Оставете формичките за най-малко 3 часа в хладилника, за да стегне.

Внимателно отделете краищата на коричката на добре втвърдения пудинг с върха на нож от стените на формата и обърнете върху десертни чинии. Украсете с останалите шоколадови блокчета.