“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Лимонадени пастички с кайсии

Слънчеви лимонадени пастички с много аромат на лимон

12 парчета (/парченца)

лесно става 40 Minutes

Съставки

Съставки

за рецептата Лимонадени пастички с кайсии

Тесто:

150 г пудра захар
1 пак. ванилена захар Dr.Oetker
1 пак. Финес - аромат лимонови корички Dr.Oetker
4 бр. яйца
125 мл олио
125 мл лимонада или оранжада или оранжада
300 г пшеничено брашно
3 ч.л. бакпулвер Dr.Oetker

Пълнеж:

240 г компот от кайсии от кайсии
1 пак. глазура лимон Dr.Oetker
20 г захарни пръчици

Приготвяне

Приготвяне

1

Тесто

Пресейте пудрата захар и добавете към нея ванилената захар, Финес - аромат лимонови корички и яйцата. Разбийте всичко с миксер първо на ниска, а след това на най-високата скорост до получаването на пухкава смес. Добавете лимонадата и олиото. Пресейте брашното с бакпулвера и разбъркайте в сместа на два пъти. Разстелете тестото равномерно в предварително намазнена правоъгълна тава. Печете 25 мин в средата на фурна, предварително загрята на 180°C при горен и долен нагревател или на 160°C при горещ въздух.

Извадете изпечения сладкиш от формата и оставете да се охлади върху метална скара.

2

Пълнеж

Отцедете кайсиите от компота. Пригответе глазурата по указанията на опаковката и намажете повърхността на сладкиша с помощта на широк нож или шпатула. Наредете дванадесетте кайсиеви половинки в три реда и поръсете със захарна украса като лъчи около тях.

Използвани продукти Dr.Oetker

За повече информация кликнете върху продукта