“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Крем-пудинг ванилия в малиново канапе

Нежен крем пудинг поднесен с малини

4 порции /дози

лесно става 20 Минути

Съставки

Съставки

за рецептата Крем-пудинг ванилия в малиново канапе

Продукти:

1 пак. оригинален пудинг ванилия Dr.Oetker
40 г захар
300 мл прясно мляко
200 г заквасена сметана

Малиново канапе:

200 г малини (почистени и претеглени)
10 г пудра захар
10 г кокосови стърготини

Приготвяне

Приготвяне

2

Малиново пюре:

Пасирайте малините и ги прецедете през цедка и смесете с пудрата захар.

Отделете внимателно коричката на добре желирания пудинг с върха на нож от стените на формата и обърнете върху десертни чинии.Внимателно разпределете пюрето около пудинга. Поръсете малиновото канапе с кокосови стърготини.

1

Пудинг

Изплакнете четири формички за пудинг или десертни чаши със студена вода.

Смесете съдържанието на пакетчето със захарта с 6 с.л. от прясното мляко. Останалото мляко сложете да заври заедно със сметаната. Свалете врялото мляко от котлона и към него постепенноприбавете приготвената смес като разбърквате енергично. Сложете отново на тих огън за около минута докато се сгъсти. Разпределете горещия пудинг в десертнитекупички или формички за пудинг.

Оставете пудинга за най-малко четири часа в хладилника, докато стегне.