“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Кейк-попс с пудинг

Парти сладкишчета на клечка за всеки повод

about 20 - 30 парчета (/парченца)

изисква малко опит 80 Minutes

Съставки

Съставки

за рецептата Кейк-попс с пудинг

дълги дървени клечки:

Тесто:

100 г масло
80 г захар
3 г сол (щипка) (щипка)
2 бр. яйца
100 г пшеничено брашно
25 г макови семена
1 пак. бакпулвер Dr.Oetker

Пълнеж:

1 с.л. Oригинален пудинг ванилия Dr.Oetker
1 с.л. захар
150 мл прясно мляко
3 с.л. мармалад от сини сливи (друго гъст мармалад) от сини сливи (друго гъст мармалад)

Украса:

25 г масло (растително) (растително)
1 с.л. пудра захар
4 пак. захарни звезди Dr. Oetker
200 г кувертюр (бял или кафяв ) (бял или кафяв )

Приготвяне

Приготвяне

1

Приготвяне

Разбийте маслото, захарта и щипката сол на крем с помощта на миксер, първоначално на ниска, след това на най-висока степен за около 4 мин. Добавете едно по едно яйцата, като разбърквате всяко на най-високата степен с миксера около половин минута. Пресейте брашното и бакпулвера и ги разбъркайте заедно с маковото семе в маслената смес. Разстелете тестото в намаслената правоъгълна форма за печене (с размери 30х11 см). Печете в предварително загрята фурна на 180°C при горен и долен нагревател или на 160°C при горещ въздух около 20-25 мин. Извадете готовия сладкиш и го оставете да се охлади върху метална скара.

2

Пригответе пудинга според указанията на опаковката с прясното мляко и захарта в описаните по-горе количества. Оставете да изстине до стайна температура, покрит с домакинско фолио, за да не се образува коричка. Натрошете сладкиша на трохи. Добавете пудинга и муса към трохите и разбийте с миксер с куки за тесто на ниска степен. Оформете малки топчета. Поставете ги върху тава, застлана с хартия за печене и оставете в хладилника за час. Разтопете кувертюра, маслото и пудрата захар на водна баня. Потопете клечиците до 2 см в глазурата и боднете топчетата. Оставете ги да се охладят за 30 мин. Отново разтопете глазурата на водна баня и потопете един по един кейк-попсовете. Отцедете ги и веднага украсете със захарните звезди. Съхранявайте кейк-попсовете на хладно място.