“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Италиански коледни сладки

Рецепта от блог Mish-Mash

15 - 25 сладки (/бисквитки)

лесно става 40 Minutes

Съставки

Съставки

за рецептата Италиански коледни сладки

Продукти:

700 г пшеничено брашно
200 г захар
4 бр. яйца
80 г масло
1 ампула есенция ванилия Dr.Oetker
1 пак. бакпулвер Dr.Oetker
1 пак. глазура лимон Dr.Oetker
2 пак. захарни звезди Dr. Oetker

Приготвяне

Приготвяне

1

В купа пресейте брашното заедно с бакпулвера.В друга купа разбийте мекото краве масло, захарта и ванилията.Добавете едно по едно яйцата, като не спирате да разбивате.Прехвърлете към сухата смес. Разбъркайте с дървена лъжица, докато се получи твърдо нелепкаво тесто. При необходимост добавете още брашно. Оставете тестото в хладилник за 1 час, покрито с прозрачно фолио.

2

Откъснете парче от тестото, оформете го на лента, повдигнете леко едното крайче и навийте около него на охлювче. Така оформените бисквитки сложете в тава, покрита с хартия за печене, на малко разстояние една от друга.

3

Изпечете бисквитките във фурна, загрята предварително на 180 градуса, за 8-10 минути или докато дъното леко покафенее, по върховете останат бели.Оставете бисквитките да се охладят напълно.

4

Пригответе глазурата според указанията на опаковката. Потопете върховете на бисквитките в глазурата и ги поръсете с поръската за сладкиши.

5

За още идеи може да посетите блог Mish-Mash.

Използвани продукти Dr.Oetker

За повече информация кликнете върху продукта