“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Двойно ягодов десерт

Ягодов крем със свежи ягоди и маслени бисквити

4 порции /дози

лесно става 40 Минути

Съставки

Съставки

за рецептата Двойно ягодов десерт

Бисквитена основа:

20 г масло (краве)
50 г бисквити (маслени)

Крем:

400 мл прясно мляко
1 пак. Крем Оле ягода Dr.Oetker

Допълнително:

250 г ягоди

Украса:

4 бр. декоративни цветя

Приготвяне

Приготвяне

1

Бисквитена основа

Разтопете маслото в тенджера и свалете от огъня.Напълнете бисквитите в торбичка за замразяване, затворете я и с помощта на точилкаги натрошете. Разбъркайте бисквитените трохи в маслото. Разпределете ¾ от трохите в четири чашки като притиснете леко към дъното.

Измийте, почистете и нарежете ягодитена малки парченца. Половината пасирайте на пюре, а другата половина нарежете на едро.

2

Крем

Пригответе крема според указанията на опаковката. Добавете ягодовото пюре към крема и разбъркайте добре. Разпределете крема в четирите чаши. Украсете с нарязаните на едро ягоди и поръсете с останалите трохи. По желание украсете с декоративно цвете.